Kereta Sewa Karloop Home

Cara Terbaik Untuk Sewa Kereta

kereta sewa

Untuk tindakan terbaik dalam penyewaan jangka panjang, tempah lebih awal dari rumah. Sekiranya anda memutuskan untuk menyewa kenderaan semasa berada di Eropah, mampir atau hubungi dekat dengan persatuan sewa kenderaan, atau pesan melalui pentadbiran pergerakan. Anda perlu melihat siapa yang hendak disewa, jenis kenderaan apa yang akan anda dapatkan, dan di mana untuk mendapatkannya dan menurunkannya.

Syarikat Kereta Sewa mana?

Sebilangan besar dari kita mula berminat pada laman tempahan pembangunan, misalnya, Kayak, Expedia, atau AAA. Jelas, jika anda mempunyai persatuan sewa kenderaan yang paling digemari di rumah, pertimbangkan untuk menggunakan persatuan yang setanding di Eropah.

Apabila melihat, jangan berhenti membezakan harga diri yang lebih awal. Anda harus memahami tawaran persatuan mana yang menggabungkan gabungan harga terbaik (menghitung semua caj dan apa-apa perkara tambahan yang anda perlukan), organisasi, dan wilayah pickup / drop-off (dengan waktu yang dapat diakses) untuk lawatan anda.

Biasanya sentuhan ruang siku untuk pergi dengan hubungan yang lebih besar, dengan pilihan zon pickup dan drop-off yang lebih luas. Sebilangan besar tempat kerja sewa AS mempunyai persekitaran kerja di seluruh Eropah, begitu juga dengan dua tempat kerja yang berpusat di Eropah, Europcar dan Sixt. Dengan perkaitan ini, sekiranya anda mengalami masalah kenderaan, kenderaan pengganti kemungkinan akan cukup dekat.

Memilih Kereta Sewa ?

Bayangkan beberapa pembezaan antara kenderaan sewaan Amerika biasa anda dan apa yang mungkin anda dapati di Eropah, di mana kenderaan pertengahan mempunyai ruang voyager yang lebih sedikit, ruang bagasi kolosal tidak dapat dibayangkan, dan transmisi manual adalah norma. Automatik semuanya lebih tinggi (sebahagian besarnya sekitar 50 peratus lebih banyak) dan mungkin terbuka jika anda menaiki kenderaan yang lebih terkenal dan lebih mahal. (Beberapa orang Amerika menganggap automatik berguna ketika memandu di Great Britain dan Ireland, di mana mungkin ujian yang mencukupi hanya untuk memandu di sebelah kiri.) Oleh kerana pengaturannya terhad, anda perlu menempah modifikasi lebih awal lebih awal daripada manual- kenderaan penghantaran. Anda akan mendapat jaminan automatik yang lazim di wilayah metropolitan dan terminal udara yang sangat besar.

Semasa melihat pilihan untuk menghabiskan sewa, anda akan melihat beberapa rekaan yang tidak dapat disangkal (Ford, VW) – bagaimanapun juga bukan model ciri yang besar – sama seperti beberapa model yang kurang biasa, biasanya Opel, Fiat, Citro├źn, Peugeot, Renault, Odakoda, dan Kerusi. Lakukan apa sahaja untuk tidak berehat di antara model yang tidak berhati-hati, kerana anda tidak dijamin akan mendapatkan kenderaan tertentu yang anda cari, hanya model “setara”.

Saya biasanya menyewa model terkecil dan paling praktikal dengan menggunakan tongkat – untuk mengetepikan wang, namun kerana kenderaan yang lebih besar tidak dapat menyesuaikan diri di jalan yang berliku-liku di Eropah. Sekiranya terdapat banyak orang dewasa yang melakukan perjalanan, secara umum akan disahkan, tanpa menghiraukan semua kesukaran untuk berpindah ke kelas kenderaan yang lebih besar.

Mendapatkan Pilihan (dan Drop-Off) Tempat dan Masa

Sangat sesuai dan kurang sukar untuk memulakan pengalaman memandu anda dari zon metropolitan yang besar, jadi cubalah menjauhkan kenderaan anda dari aduan kritikal. Keadaan yang mempesonakan untuk jalan keluar ke England adalah bermula (sans kenderaan) di kota Bath yang lebih kecil, menyewa kenderaan ketika meninggalkan Bath, meneliti Britain semasa memandu anda dengan santai, kemudian turunkan kenderaan di York dan bawa kereta api ke London, di mana anda boleh bergantung pada struktur pengangkutan awam yang mulia. Dengan cara itu anda akan mengalu-alukan tiga hentian bandar kritikal dalam rancangan England anda – di mana perkara terbalik yang anda perlukan adalah kenderaan – tanpa membayar satu.

Mengingat segalanya, berhati-hatilah kemungkinan bobot membawa kenderaan anda dalam rangkaian yang sederhana – pejabat kejiranan kecil hampir pasti mempunyai pasukan petugas yang rendah hati. Usahakan untuk tidak merencanakan untuk mendapatkan atau menurunkan kenderaan anda dalam jaringan yang sederhana pada malam Sabtu, Ahad, atau acara, ketika persekitaran kerja mungkin akan ditutup (di samping stesen kereta api dan zon terminal udara).

Mendapatkan kenderaan di terminal udara atau stesen kereta api bandar lebih banyak dan lebih besar daripada mendapatkannya di pusat bandar. (Kos terminal udara / stesen kereta api hanya berlaku untuk jemputan anda, bukan turun.) Sekiranya anda tidak perlu membuang masa dengan kenderaan mengikut penampilan anda, teliti sewa yang lebih berpatutan dengan kos pengambilan di pusat bandar. Walau bagaimanapun, pengambilan terminal udara atau stesen keretapi bahkan sekarang boleh disokong, walaupun dalam semua kesukaran; pelbagai di sekitar zon sewa mempunyai waktu yang lebih pendek (dan mungkin ditutup pada awal petang) atau disusun di jalan-jalan terlarang. Lebih-lebih lagi pertimbangkan lalu lintas – mungkin lebih sukar untuk memandu dari terminal udara atau stesen kereta api daripada struktur berhenti di pusat bandar. Sebelum memilih zon sewa, cari di panduan. Beberapa tempat kerja sewa akan menurunkan kenderaan di tempat tinggal anda – dengan kos.