Tips Untuk Kereta Sewa Murah di Kl

Tips Kereta Sewa Murah Di Kl

kereta sewa murah di kl

1. Pertimbangkan Ulasan Semasa memikirkan elemen yang berbeza

Salah satu petua kenderaan sewaan utama saya adalah memahami cara meninjau gambaran keseluruhan dengan berkesan. Sebahagian besarnya saya membuat penilaian terhadap persatuan sewa kenderaan dan membaca ulasan dari cawangan tertentu. Saya harus memerhatikan bahawa, seperti tinjauan perumahan, saya mempertimbangkan pelbagai gambaran keseluruhan sambil memikirkan elemen yang berbeza. Orang-orang akan secara amnya bertambah teruk dan biasanya untuk keadaan yang boleh dielakkan dengan mudah atau keadaan “duh”. Mereka tidak menghabiskan bahan bakar mereka ketika mereka menghidupkan semula kenderaan, atau GPS yang disewa mereka mempunyai bayaran tambahan, mereka dikenakan bayaran tol. Semua ulasan itu saya mohon ketika memilih persatuan sewa kenderaan untuk pergi. Tidak diragukan lagi ia akan memiliki gambaran umum yang mengerikan sekiranya mereka merasa jengkel, dan bukannya konvensional jika mereka mempunyai pengalaman yang luar biasa.

Yang saya perhatikan tekanan terhadap penjagaan pelanggan, rapi, dan sifat kenderaan, atau cawangan cenderung untuk menagih berlebihan dan mengenakan kad Mastercard anda secara rawak. Sekali lagi, lakukan siasatan anda sebelum membuat tempahan. Walaupun saya tidak pernah menonton pejabat sewa dengan ulasan yang sempurna, saya telah benar-benar menyaksikan kelayakan antara tempat yang dinilai dengan hebat dan 4+ bintang.

2. Kepala Tangki Sendiri

Nampaknya, oleh semua akaun, sangat baik apabila persatuan sewa mengetuai tangki bensin turun ketika anda menurunkan kenderaan, dan itu benar! Usahakan agar tidak tertipu anda akan membayar keselesaan itu kelak. Sekiranya anda mempunyai kenderaan dengan tangki penuh di dalamnya untuk mencuba merancang masa tambahan pada hari anda untuk menyelesaikan kenderaan sebelum anda membawanya kembali.

Persatuan sewa kereta murah di kl akan mengenakan premium pada gas sebagai ganti kemudahan anda. Di beberapa persatuan penyewaan kenderaan yang mengejutkan (seperti Rent A Cheapie yang muram di Cape Town) malah membuat kami memberi resit bahawa pada dasarnya kami selesai meletak kenderaan di kedai sudut terdekat. Benar-benar menghabiskan masa kita dan membingungkan kita untuk sementara waktu.

Terdapat cara yang sama seperti pilihan untuk membayar awal untuk bahan bakar. Biasanya kadar prabayar lebih rendah daripada daerah, bagaimanapun anda membeli tangki penuh dan persatuan kenderaan sewa membuat pertaruhan bahawa anda tidak akan mengembalikannya tepat pada kadar sifar. Oleh itu, kebanyakan acara yang mereka menangi berdasarkan bahan bakar prabayar.

3. Berusahalah untuk tidak Berjalan Ke Atas

qIni adalah satu lagi tip sewa kereta di kl yang menakjubkan. Seperti penerbangan, anda akan mendapat kadar sewa kenderaan terbaik sehingga ini di web. Mengingat segalanya, jika anda menyimpan kenderaan dengan amaran di bawah 24 jam lebih awal, harga anda mungkin akan hilang.

Sekiranya anda berjalan di sekitar kapal terbang dengan kemungkinan pada dasarnya bergerak menuju sudut penyewaan kenderaan untuk menyewa kemungkinan besar anda akan merasa bingung dengan perbelanjaan yang tidak masuk akal. Kami secara amnya berhasrat untuk menyewa kenderaan dengan pemberitahuan 24 jam. Sekiranya anda memerlukan kenderaan tanpa pemberitahuan sebelumnya, sebaiknya pergi dengan penyedia bebas yang lebih kecil yang dapat mengatur harga dengan anda.

4. Berpegang pada Satu Pemandu

Secara konvensional, anda akan dikenakan kos pemandu tambahan jika anda mesti memasukkan pemandu yang dihasilkan. Sekiranya ia bukan pemisahan yang besar, anda mungkin perlu memberi pemandu untuk terus memandu kapal daripada membayar orang tambahan. Cameron perlu menyerahkan saya dan pada dasarnya adalah penggerak larangan kita untuk bergerak. Dia telah menempuh jarak lebih banyak batu daripada yang dia perlukan untuk menyerah di jalan raya di negara-negara luar, sebanyak 25,000 di seluruh Afrika.